Beste Pedersen-genoot 

In 1992 plaatste Bart Rensink een advertentie in de krant met de oproep aan Pedersen liefhebbers om een gezamenlijke tour te maken. Dat resulteerde toen in een fietstocht van Amsterdam naar Marken van Bart samen met Theo v.d. Veer.

In 1997 was er een eerste echte Pedersen bijeenkomst in Utrecht waaraan 16 Pedersens deelnamen. Afhankelijk van wat je als begin neemt kun je dus zeggen dat het Nederlandse Pedersen Genootschap dit jaar 20 of 25 jaar bestaat. Dat was reden voor ons om Pedersen genoot Frans Penning te vragen om iets moois te maken om dit feit te memoreren. Nou dat is gelukt!

 

Speciaal voor de deelnemers aan de Nederlands Pedersen-dag op 3 september a.s. “in het Haagse”, heeft hij een zilveren aandenken ontwikkeld.

De alom bekende Pedersen fiets is gemaakt van 1e gehalte zilver (925/1000) en voorzien van de in Nederland verplichte keurtekens.

Het aandenken is verkrijgbaar als speld en als hanger en kost € 25,- bij voorintekening.

U kunt de speld of hanger rechtstreeks bestellen bij Frans via een mailbericht aan [email protected] . Gelieve aan te geven of u een speld of hanger wenst. Op basis van de voorintekening zal tijdens de Pedersen-dag tegen contante betaling levering plaatsvinden.

image003

Met Pedersen groet van

Arie Dekker, Merlen van Kemenade en Peter Jaspers