Beste Pedersen liefhebbers,

Over vier weken is het 29 april, de datum die jullie na mijn mail van 1 januari natuurlijk allemaal hebben vrijgehouden voor de tour rond Bakkum 2018.

Hoogteverschillen, daar gaat het bij de tour van dit jaar om. Denk daarbij niet aan bergetappes; het gaat om hoogteverschillen van meestal enkele decimeters tot hooguit enkele meters. Maar die kleine verschillen zijn wel verantwoordelijk voor een erg afwisselend landschap waar we doorheen fietsen. We gaan VIA VOORMALIGE STRANDVLAKTES, STRANDWALLEN EN VEENMEREN NAAR DE RIJP. Voor informatie over de route en bestemming verwijs ik naar de bijlage.

We vertrekken 29 april om 11:00 uur stipt weer vanaf de uitspanning Johanna’s Hof aan de Zeeweg van Castricum. Johanna’s Hof is elke dag open vanaf 08:30 dus als je er rond een uur of 10 bent is er tijd voor bijpraten onder het genot van koffie met iets lekkers en kunnen we op tijd weg. Er is voldoende parkeergelegenheid en Johanna’s Hof is prima bereikbaar vanaf NS Station Castricum.

Wil je meefietsen dan kun je je aanmelden door € 15 over te maken op IBAN:     NL33TRIO 07848401 21    ( BIC: TRIONL2U )

In die € 15 zit:  koffie met gebak voor vertrek,  2 maal overtocht met het pontje, toegang museum en koek onderweg. Lunch en/of extra drinken onderweg is voor eigen rekening verkrijgbaar bij de horeca in De Rijp.

Inschrijven graag tot uiterlijk 22 april.

Met vriendelijke groet en wellicht tot 29 april

Bekijk uitgebreide info over de tocht