Vraag & aanbod

Schrijf hieronder wat je zoekt/te koop hebt.

13 Reacties

 1. Ab Bosman

  In Nederland unieke M. Kemper Pedersen Kompakt, 8 versnellingen, is bijna niet gebruikt en wordt dat ook niet. Ik fiets bijna uitsluitend op mijn “grotere”.
  Wie weet is er een liefhebber voor….

  Antwoord
 2. Rikus Oortwijn

  Ik ben een Pedersen fiets aan het restaureren en zou hier graag een nieuw zadel op willen hebben. Wie heeft er contacten voor levering, of namaak van een Pedersen zweefzadel. Graag een mailtje als jullie suggesties hebben?

  Antwoord
  • Martin Rosendaal

   Beste Rikus Oortwijn,
   Ik heb dezelfde vraag, na ruim 10 jaar intensief gebruik is mijn zadel aan vervanging toe. Heeft u al een antwoord ontvangen?
   Alvast dank voor uw reactie!
   Martin Rosendaal

   Antwoord
 3. Jos visser

  Ik heb al een aantal jaren een hele mooie zwarte Pedersen met 9 versnellingen,houten spatborden en ketting beschermer en gebruik deze fiets al een hele tijd niet ivm rugklachten. Ik ben zelf 1.70 m. En deze fiets is geschikt voor mensen met een lengte van 1.65 tot 1.80 m. Mijn rugklachten worden steeds erger en ik heb besloten deze fiets dan toch maar te verkopen. Mocht je belangstelling hebben mail me dan. Hier staat een zo goed als nieuwe fiets

  Antwoord
  • Remko

   Hallo Jos,

   Is de fiets nog te koop?

   Groetjes,
   Remko

   Antwoord
 4. Jos visser

  Dag Ruud ,
  Inmiddels is het al bijna ‘n jaar verder en hopelijk is je vraag al beantwoord maar mocht dat niet zo zijn dan heb ik er een zo goed als nieuwe staan in jouw maat. M. Vr. Gr. Jos

  Antwoord
 5. Jos visser

  Ik ben al een aantal jaren in het bezit van een hele mooie Pedersen fiets en kan eigenlijk niet zo goed meer op deze fiets op en afstappen ivm met rugproblemen. Het afgelopen jaar heb ik er 2 kleine tochtjes opgemaakt en vorige week nog een en ik heb besloten ( met pijn in ‘t hart )de fiets te verkopen. De fiets is geschikt voor mensen met een lengte van 1.62 – 1.78 m. of misschien wel iets meer. De fiets ziet er perfect uit . De kleur is zwart en met mooie houten spatborden en ketting bescermer en 9 versnellingen.

  Antwoord
  • Chris

   Hallo Jos, ik heet Chris en ik ben geïnteresseerd in het pedersen fietsen, vraag of de fiets nog beschikbaar is en voor welk bedrag deze overgenomen kan worden, hoor graag van u,

   Gr Chris

   Antwoord
  • hans kliphuis

   Beste Jos,
   Ik heb interesse in je pedersen fiets en zou graag willen weten of deze fiets nog te koop is en welke prijs je hiervoor wilt ontvangen.
   Hartelijke groet, Hans

   Antwoord
 6. Pieter Buddenbaum

  Is de fiets nog steeds te koop?
  Ik heb een inseam van 90 cm,
  Mvrgr
  Pieter Buddenbaum
  Hedesunda/Zweden

  Antwoord
 7. Ray Grapendaal

  Te koop: Lederen (driehoek) frame-tas voor RL of een XL Pedersen. Zo goed als nieuwe frame-tas van Kunst und Leder uit Ansbach, kleur cognac, maat is ca. 55x36cm.

  Interesse? Stuur mij een mail.

  Antwoord
  • Hufkens J.

   Hallo Ray, bedankt voor Jullie kaart, maar er is een klein probleem U bent verhuisd en je heb een ander gsm nummer ik kan u met de beste wil van de wereld niet bereiken. Wil je het nieuwe adres of uw @mail adres eens doorsturen waarvoor mijn dank. Greet en ik wensen Jullie beide een goed jaareinde en fijne feestdagen. Alvast tot wederhoren, groetjes van ons beide.

   Antwoord
 8. Ray Grapendaal

  In de aanbieding voor een echte liefhebber. Alle (8) Pedersen jaarboeken uitgegeven door uitgeverij Sjolsea.

  Heb je intereresse, stuur me dan een mail.

  Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *